Boerderij automaten

          Vlees automaat


Bij ons in de vlees automaat zitten heerlijke stukken vers vlees van onze eigen dieren dit zijn onze eigen koeien maar ook word er weleens een varken geslacht. De koeien lopen elke zomer heerlijk buiten en zijn voorzien van ieder een eigen lig en voer plek in stal. Onze scharrelvarkens lopen heerlijk de hele dag buiten en kunnen lekker de hele dag wroeten in de grond. De stukken vlees die bij ons verkrijgbaar zijn is te vinden in de webshop.

              

Verse melk

Kom bij u heerlijke verse melk tappen.
 
Er zitten veel voordelen aan onze verse melk. Zo is de melk veel smaakvoller omdat deze niet bewerkt is. Ook kost onze melk minder als dat het in de supermarkt kost het is bij ons 1 euro per liter melk. Als je de melk direct bij ons tapt is het ook beter voor het milieu omdat de melk dan niet vervoert hoeft te  worden naar de fabriek en naar de supermarkt.

     Softijsmachine 


Komt u tussen april en september ook ons heerlijke boeren softijs proeven ? En genieten van onze kalveren en scharrelvarkens. Ons ijs heeft een anderen smaak door de combinatie van melk en een lekkere mix maar ook de beleving van onze dieren om u heen zorgt voor een unieke ervaring.

Graafstroom kaas 

Kom bij u heerlijke kaas halen?

Bij ons in de automaat ligt er kaas van onze melkfabriek de Graafstroom.
Wij hebben jonge kaas - jong belegen- belegen 30+ - belegen en jong 
De Graafstroom wint veel prijzen wereldwijd door de unieke smaak van de kaas.

Ook verkopen wij verse eieren van een boer uit de buurt de eieren zijn verpakt per 10 in een doosje.

Milkshake machine

komt u ook onze milkshakes proeven?
Wij hebben 4 verschillende soorten smaken milkshakes dit is aardbei , banaan , vanille en chocolade. Het unieke aan onze milkshakes is dat er ook onze eigen melk in zit wat de smaak erg uniek en extra romig maakt. De shakes kosten 3,25 euro en kunt u 6 dagen in de week komen proeven. Zien wij jullie snel?